Седмица след  и протестиращи срещу ръководството на БФС, продължават дискусиите

...
Седмица след  и протестиращи срещу ръководството на БФС, продължават дискусиите
Коментари Харесай

Полицаи от протеста в София: Ние сме необходимото зло

Седмица след  и протестиращи против управлението на БФС, не престават полемиките за това упражнено ли е полицейско принуждение. По време на напрежението с изключение на жители пострадаха и чиновници на реда.
Прочетете още
Говорят двама от чиновници на отдел " Специализирани полицейски сили ". Командир Йордан Дуков и старши служител на реда Радослав Крушкин в нощта на конфликтите са на първа линия. След безредиците пълководец Дуков остава със счупена от парче асфалт каска. 

" Протестиращите започнаха да замерят полицията с факли, бомбички, камъни, стъклени бутилки, тротоарни колчета... С всевъзможни подръчни материали. От дълго време обществото не гледа с положително око на полицията и това е мнение, което се насажда напълно целеустремено. Функцията ни е да пазим тъкмо това общество, което не гледа с положително око на нас ", съобщи пълководец Дуков пред bgonair.

" Бях избутан от група младежи. С тежкото съоръжение, което нося, залитнах и изкълчих гален. Използвали сме мощ, докъдето разрешава законът. Полицията е нужното зло. С нас неприятно, без нас - още по-лошо ", сподели старши служител на реда Крушкин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР